Llista d'espera Li informarem si disposem d'alguna plaça lliure pròximament. Introdueixi un email a continuació.
Nom i Cognoms Telèfon Correu electrònic No compartirem les vostres dades amb ningú.

Tornar Enrere

Jesús Fernández Sánchez

Doctor
Graduat per la Universitat Complutense de Madrid en Medicina i cirurgia i en Odontologia.
Màster en Ortodòncia en la Universitat de Sâo Paulo.
Va començar com a docent en la Universitat de Piracicaba, (Lins).
Professor associat en la Universitat Complutense, del Centre d’Estudis Superiors i en la Universitat Europea de Madrid com a professor titular.
Des de l’any 2006 es Catedràtic d’ortodòncia de l’Àrea d’Odontologia en la Facultad de Ciencias Biomédicas y de la Salud de la Universidad Europea.
Director del curs de postgrau en ortodòncia de la Societat Catalana d’Odontologia i Estomatologia (SCOE) des de 2013.
Col·labora internacionalment en les línies de investigació i tractament multidisciplinar, així com en diagnòstic tridimensional i cefalomètric amb els hospitals Great Ormond Street Royal de Londres, Manchester Children´s Hospital i Rush Craniofacial Center a Chicago.
Autor de dos llibres en l’àrea de l’odontologia preventiva (2005) i l’ortodòncia (2009), ha publicat 76 articles científics i dictat 55 cursos d’ortodòncia en tres continents. Revisior científic de la revista Dental Press orthodontic research.
President de l’Associació de Anomalies i Malformacions Dentofacials (AAMAD) i membre fundador de l’Asociació de fissures labiopalatines (AFILAPA) i de l’Acadèmia de Estudis Històrics d’Estomatologia i Odontologia.
Curs
Preu

Postgrau en Ortodòncia 2020/2021 – Semipresencial

€ 2100

Veure